Aktiviteetit


Hohtominigolf6
 
Sisapaintball4
 
Ulkopaint4
 
regames profiilikuva
 
EC
 
Formula2
 
Kiipeily2
 
Jousiammunta3
 
Tarkkuus2
 
Frisbeegolf2
 
 
 
 
 
Hohtominigolf

Hohtominigolf on jännittävä, mutta leppoisa peli kaikenikäisille. Helppo laji aloittelijalle, mutta haasteita löytyy ammattilaisputtaajallekin.

 

 

    

Sisäpaintball

Kokeile paintballia tunnelmallisissa sisätiloissa. Nopeat erät ja sopivasti napsahtavat kuulat pitävät sykkeen korkealla!

 

 

  

Paintball

Klassinen ulkopeli värikuulilla!

 

 

 

 


  

Room Escape

Tule ystäviesi kanssa tutustumaan pelin tarinaan sekä kokeilemaan ratkaisetteko mysteerit ja pääsettekö tunnissa huoneesta ulos! Lue lisää pakopelien teemoista >>

 

 

 

  

Escape Camp 

Room Escapesta suunniteltu ulkoversio suuremmille pelaajaryhmille. Luvassa haastavia pulmatehtäviä, tiimityötä vahvistavaa toimintaa sekä hauskaa yhdessäoloa

  

 

  

F1-Formulasimulaattori

Aja vuoden 2012 Kimi Räikkösen Lotuksella. Moderni F1-simulaattori tarjoaa mielenkiintoisen kisailukokemuksen yksin tai ystäväporukalla!

 

 

 

Boulderointi

Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä ilman valjaita ja varmistusköysiä. Reittejä löytyy aloittelijoille sekä hieman kokeneemmallekin. Kiipeily edellyttää siihen tarkoitetut tossut, jotka voi tarvittaessa vuokrata kiipeilyluolalta.

 

 

 

Jousiammunta

Testaa kykyjäsi klassisessa jousiammunnassa. 

 

 

 

 

Tarkkuusammunta

Jousiammuntaa vai ilma-aseilla tarkkuusammuntaa? Entä Paintballmerkkaimella kaatuvat taulut? Syvä hengitys sisään. Katse jyvälle. Sormi liipaisimelle. Napakymppi!

 

 

 

 

Frisbeegolf

Frisbeegolf on kaikille sopiva urheilumuoto, jossa tarkkuus ja tekniikka palkitaan, mutta myös aloittelevalle osallistujalle riittää onnistumisen elämyksiä.