Työhyvinvointi


Jos lööppejä on uskomista, niin tänä vuonna on monen yrityksen viimeiset kesäpäivät.

Vallitseva tilanne aiheuttaa enemmän haittaa hyvinvointiin kuin itse virus. Media paisuttelee tilannetta ja työssäkäyvät ovat hyvin stressaantuneita, jolloin työhyvinvointiin juuri pitäisi panostaa enemmän kuin koskaan. Silti tiukan paikan tullen ensimmäisenä karsitaan vapaaehtoisista kuluista, kuten tyhy-euroista - vaikka yksi sairaslomapäivä maksaa yritykselle useita satoja euroja. 

Työyhteisöt eri yrityksissä osaavat varmasti itse arvioida parhaiten mikä on turvallista ja mikä ei. Tervettä järkeä pitää osata käyttää. Mekin olemme ElämysBunkkerilla panostaneet erityisesti siihen, että pystymme tarjoamaan turvallisemmat olosuhteet työhyvinvointipäiville verrattuna vaikkapa kaupassa käyntiin. Tiedämme tarkkaan asiakkaat jotka tiloissamme ovat viettäneet aikaa, toisin kuin julkisissa tiloissa.

Ollaan omalla porukalla täysin omassa tilassa, hygieniaohjeita noudattaen, ei lisää juurikaan riskiä etenkin jos työporukka työskentelee jo valmiiksi yhdessä. 

Tämän vuoden asiakasryhmämme ovat iloinneet siitä, että ovat päättäneet järjestää tyhy-päivän! Etätyö on kuormittanut monia työntekijöitä ja tehnyt työstä kasvotonta. Motivaatio on monella sukeltanut pohjalukuihin ja stressikuormaa kasaantuu. Jatkuva stressitilanne, sairauspoissaolot ja irtisanoutumiset tulevat olemaan keskeisiä ongelmia yhteiskunnassamme tulevina aikoina. Stressiä pitää purkaa ja keventää. Aktiviteetit aktivoivat ihmisiä ja rento keskustelu, kuuntelu sekä kanssakäyminen työporukalla keventävät taakkaa merkittävästi. Yleinen jaksaminen on yksi peruspilari työhyvinvoinnille. 

Emme ole mitään terveydenhuollon ammattilaisia, mutta kokemusta on kertynyt yli 10 vuoden ajalta, miten työhyvinvointiin voidaan vaikuttaa - mikäli siihen halutaan panostaa! Omalla työpaikalla keskitytään sata lasissa työasioihin ja suorittamiseen, niin tällöin tarvitaan erityiset olosuhteet ja aikaa, mikäli halutaan pureutua työhyvinvoinnin ongelmiin ja niiden ratkaisuihin.

Työhyvinvointiin panostus maksaa itsensä aina takaisin henkilöstön jaksamisessa ja tehokkuudessa!

Pysy ajantasalla kuulumisistamme ja uusimmista jutuista kuukausittain,

Tilaa ElämysBunkkerin ilmainen uutiskirje!