Yhteisö


JOKO SINULLA ON BUNKKERIKORTTI?

Koko toimintamme perustuu siihen, että tuotamme elämyksiä ja onnistuneita virkistyspäiviä ryhmille, jotka niitä oikeasti haluavat. Ainoa kilpailijamme on kotisohva, joka usein yrittää hallita ihmisiä. Kun teet päätöksen lähteä ja nauttia, me hoidamme loput. Kaikella on hintansa, mutta pidämme myös siitä huolen, että saat rahoillesi vastinetta.

Bunkkerikortti on asiakkaillemme ainutlaatuinen työkalu. Kortin ja varausjärjestelmän avulla tehdään varaukset ja hoidetaan varausmaksut. Saat etuja, tarjouksia ja äkkilähtöhintoja. Lisäksi kortti tarjoaa huikean palkitsemisjärjestelmän kaikille niille, jotka haluavat suositella palvelujamme muille. Osa elämyspaketeista ja asiakastilaisuuksista ovat järjestetty vain korttiasiakkaillemme, haluaisitko tiedon niistä?

ElämysBunkkerin palveluihin sekä Bunkkerikorttiin voit tutustua kotisivujen lisäksi toimipisteellämme Kouvolan keskustassa. Soita tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja varaa henkilökohtainen esittely! Varausnumeromme on 010-666 1939

Oletko ollut joskus asiakkaanamme?

Arvostamme suuresti asiakkaitamme, jotka palaavat uudestaan viihtymään tiloissamme. Alkuvuoden (1.1.-1.4.2017) tarjoamme Bunkkerikortin veloituksetta (arvo 49e) kaikille vanhoille asiakkaillemme, jotka varaavat esittelyajan ja käyvät tutustumiskäynnillä. Bonuksena kortilla on jo valmiina K7:n kertakäynti kiipeily-/leikkipaikassa veloituksetta.